1047 mensen ondertekenden het gemeenschappelijk bezwaar tegen de huidige bouwaanvraag Oosterweel

Belangrijk: We hebben de officiële ondertekening van het gemeenschappelijk bezwaar op 2 juli 2020 om 14u30 afgesloten. Dit omdat we nog het administratieve werk moesten verrichten om het bezwaarschrift in te dienen. In totaal hebben 1047 mensen dit gemeenschappelijk bezwaarschrift ondertekend. Hier vind je het officiëel ingediende bezwaarschrift.
Je kan hieronder nog een reactie achterlaten als steunbetuiging of je kan uiteraard ook zelf nog iets indienen tot en met 4 juli 2020.


Reacties

  1. Waarom weer dit protest? We moeten met z'n allen verder, en nu zijn jullie hier met bezwaarschriften die weer heel de procedure zullen vertragen, en het begin van de werken opnieuw doen uitstellen. Of is dat jullie bedoeling? Alstublieft laat de werken beginnen Oosterweel moet er komen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet te koste van... Reeds 60 jaar (!) is er de roep om een duurzaam en fatsoendelijk mobiliteitsplan. De overkapping van de ring ligt bijna net zo lang al op tafel... Zo lang politiek uitstelgedrag en nu moeten we tevreden zijn met oog op snelsnel? Ik denk het niet. Zolang er niet over de oorzaak - teveel verkeer - gepraat kan worden zit de boel muurvast...

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Dagelijks 143 extra camions voor nieuwe betoncentrale

ONDERTEKEN de brief van de bewoners van Merksem aan Lantis