Dagelijks 143 extra camions voor nieuwe betoncentrale

Tot en met 28 november kan je bezwaar indienen tegen een nieuwe betoncentrale in Merksem.

Onlangs vernamen enkele bezorgde buurtbewoners dat er een vergunning aangevraagd werd voor een nieuwe permanente betoncentrale aan de Carrettestraat in Merksem (tussen Carrettestraat-Vaartkaai-Albertkanaal). Deze betoncentrale zou, volgens de aannemer op het infomoment van Lantis op 20 november, niet voor de aanleg van de oosterweelverbinding zijn. Voor de oosterweelverbinding zou een eindje verderop, aan het Straatsburgdok, ook nog een betoncentrale worden bijgebouwd. De extra nieuwe betoncentrale aan de Carrettestraat is weer extra druk op een buurt, die de volgende 10 jaar al midden in een werf komt te liggen en veel overlast te verduren zal krijgen. Dagelijks zullen er 143 vrachtwagens aan en af rijden, van en naar deze nieuwe betoncentrale.

Ook jij kan jouw mening overmaken aan de "vergunningverlenende overheid" (=de provincie), door een bezwaarschrift in te dienen.

Kan een afbeelding zijn van kaart, weg en de tekst 'Activak VZW All Car Rent nv Bksi Packing 2By2 Pizzalijn acollege twerpen an Merksem FCMerksem VZW Cultureel Ontmoetingscentrum... N129 Vaartkaai GAMMAMerksem MRC Global (BEL GIUM) Parking sportpaleis Vaartkaai Mangevie E19 Candico R10 Carrettestraat Viaduct Van Merksem Slachthuislaan N129 aartdijk TrilecNV'
Reacties

Populaire posts van deze blog

Buurtbewoners vragen maximale compensatie na het kappen van 58,96 hectare bos voor aanleg Oosterweelverbinding

ONDERTEKEN de brief van de bewoners van Merksem aan Lantis