***VANAVOND om 19u*** Belangrijke informatievergadering van Stad Antwerpen en Lantis over openbaar onderzoek OosterweelwerfSinds 5 juli is er een openbaar onderzoek over de eerste werffase van de Oosterweelwerf. Dit wilt zeggen: INSPRAAK. Concreet wilt dit zeggen dat je opmerkingen, bedenkingen, vragen en bezwaren kan meegeven aan de stad, Lantis en Vlaanderen. Doe jij ook mee?


Waarover gaat het?
Het gaat over de bouwvergunning voor de eerste fase in de volledige werfzone tussen Masurebrug (Merksem/Luchtbal), Royerssluis (Eilandje) en Turnhoutsebaan (Deurne/Borgerhout). Van belang dus voor Luchtbal, Merksem, Eilandje, Dam, Antwerpen-Noord, Deurne en Borgerhout.

Informatievergadering vanavond om 19u
Vanavond, woensdag 14 juli om 19u00, organiseren Stad Antwerpen en Lantis een online-informatievergadering hierover. Je kan deelnemen via deze deelnamelink: https://zoom.us/j/94370317300?pwd=b0t4Qm1tYmZQWmYrWkJaQ1Z4L1BjUT09

Inspraak? Dien jouw opmerkingen en bezwaren in!
Het openbaar onderzoek loopt van 5 juli 2021 tot en met 3 augustus 2021. Het is belangrijk dat vele bewoners samen de plannen kritisch bekijken en reageren waar nodig, zodat aanpassingen kunnen gebeuren om het project te verbeteren.
Tijdens het openbaar onderzoek kan je opnieuw jouw opmerkingen, bedenkingen, vragen en bezwaren meegeven.

Plannen bekijken?
De aankondiging en meer info over het openbaar onderzoek vind je op de website van de stad.
Het dossier (een groot deel ervan) kan je hier op het omgevingsloket online inkijken.
Je kan het dossier ook op papier gaan inkijken bij de stad.
Sinds vandaag is er ook een website actief, waarop je de plannen iets toegankelijker kan inkijken: www.oosterweelplannen.be 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Buurtbewoners vragen maximale compensatie na het kappen van 58,96 hectare bos voor aanleg Oosterweelverbinding

ONDERTEKEN de brief van de bewoners van Merksem aan Lantis

Dagelijks 143 extra camions voor nieuwe betoncentrale